Wat is er allemaal te beleven op ons erf?

Dwaal rond door de wei, in de fruitmaanden kun je zelf kersen, appels, peren en pruimen plukken in onze boomgaard. Geniet van een lekkere picknick aan de picknick tafel tussen de Black Angus koeien in de wei. Zittende op ons “mijmerbankje” met zicht op een kolossale oude eik kom je tot rust en bij warm weer kun je op aangegeven tijden even afkoelen in ons zwembad. Komt u met een elektrische auto? Opladen kan hier bij onze eigen openbare laadpaal op het erf. 

Fietsverhuur 

Lekker op de fiets erop uit, huur een fiets bij ons! 
Wij beschikken over 2 elektrische fietsen, vier normale fietsen (4 dames, 1 heren) voor verhuur. 


Het huren van de elektrische fiets kost 25 euro per fiets per dag. De gewone fiets (niet elektrisch) kost 7,5 euro per fiets per dag. 

Wilt u zeker zijn van een fiets bij u verblijf, neem vooraf even contact op. 

Wellness & Zwembad

Het Wellness hoekje bestaat uit een Jaccuzzi Hottub, Barrel Sauna en Buiten Douche. Boek het voor een dagdeel (we vragen hiervoor een vergoeding). 

Badjas en handdoeken zijn inbegrepen.

Zwembad
Van 1 juni tot 1 september kunt u op ma t/m za van 16.00 uur tot 18.00 uur in overleg gebruik maken van ons zwembad welke is gelegen op ons privé terrein. 

Beugelen en Jeu de Boules 

Onze beugelbaan ligt bij de Kippenschuur en kijkt uit over de weilanden. Beugelen is een fantastisch spel voor jong en oud, een echte Limburgse traditiesport. Leuk als actieve ontspanning!

Tevens leent onze beugelbaan zich ook voor een potje Jeu de Boules.
 
>> Check hier de spelregels van het Beugelen

Het ''mijmer bankje'' 

Al struinend door het weiland met diverse fruitbomen, kun je even mijmeren op het bankje.

Even kort de benen strekken? Onze wei is het startpunt van een lekker ommetje (1,5km) door het 'Liefdeslaantje' dat overgaat in een rondje Rhijdtbeek.