Multifunctionele ruimte 
De Kippenschuur

De Kippenschuur, onze multifunctionele ruimte op het erf. Het verlengde van onze vakantiehuisjes wanneer u er met een groep op uit wilt!

Een gezellige huiskamer, waar ruimte is om samen met een groep te koken, eten, een gezelschapsspel te spelen of gewoon even te zijn. Toe aan een momentje voor jezelf? Dan kun je je terugtrekken in je eigen huisje. 


De Kippenschuur is alleen op aanvraag beschikbaar, voor families/groepen van maximaal 16-20 personen en in combinatie met overnachtingen in twee, drie of vier van onze vakantiehuisjes. Neem contact op via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden.

Perfect voor een familie of vrienden weekend of eventueel een kleine bruiloft! 

Centrale Groepsruimte_vergaderen_familie_kerstmis
  • Huurt u vier vakantiehuisjes bij ons? Dan kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de multifunctionele ruimte. (Bij meer dan 16 personen voor 4 personen slaapuitrusting zelf meenemen!
  • Huurt u twee of drie vakantiehuisjes bij ons voor een midweek of weekend? Dan vragen we in het laagseizoen, 250 euro voor de multifunctionele ruimte. 
  • Voor de prijs per huisje kunt u de prijzen aanhouden die bij de huisjes staan als u ze per stuk boekt. Prijzen zijn per week, midweek, weekend uitcheck zondag of maandag en afhankelijk van of het laag of hoogseizoen is.


 De multifunctionele ruimte wordt niet, apart, verhuurd voor feesten en partijen.

eten_genieten_Limburg_kippen_vergaderen_Sint nikolaas
fruit:peren_appels_pruimen_kersen_oudjaar
Boomgaard_Limburg_zon_fruit_kerstmis
erf_klein_groepsruimte_familie_oud en nieuw

Kenmerken

De ruime multifunctionele ruimte is voorzien van 20 stoelen en 6 tafels die neergezet kunnen worden naar uw wens. Aansluitend terras en de verschillende zithoekjes in de Boomgaard / Wei geven ook de mogelijkheid bij lekker weer samen buiten te genieten. 

Bij lekker weer kunt u lekker buiten een potje Beugelen of Jeu de Boules. Is het iets minder weer, dan kunt zijn er enkele leuke oud- Hollandse spellen om te spelen.

De keuken die voorzien is van servies voor 20 personen, ruim 5 pits inductiefornuis, een quooker en afwasmachine. Verder staat er ook een wasmachine in de keuken.

Wilt u zakelijk gebruik maken van de multifunctionele ruimte, dan kan er gezorgd worden voor een Flipover en televisie / scherm waarop laptops aangesloten kunnen worden.