Multifunctionele ruimte 
De Kippenschuur

De Kippenschuur, onze multifunctionele ruimte op het erf. Het verlengde van onze vakantiehuisjes wanneer u er met familie of met een groep op uit wilt! 

Een gezellige huiskamer, waar ruimte is om samen met een groep te koken, eten, een gezelschapsspel te spelen of gewoon even te zijn. Toe aan een momentje voor jezelf? Dan kun je je terugtrekken in je eigen huisje. 


De Kippenschuur is alleen op aanvraag beschikbaar, voor families/groepen van 16 personen tot, in overleg, maximaal 20 personen in combinatie met de huur van onze vier vakantiehuisjes. Neem contact op via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden.

Perfect voor een familie of vrienden weekend.

Centrale Groepsruimte_vergaderen_familie_kerstmis

De onderstaande prijzen zijn voor de huur van vier huisjes inclusief de Kippenschuur.

  •  Laagseizoen: 

 Vrij-ma: per 4 huisjes (16 personen) €1960,00

 Vrij-zo: per 4 huisjes (16 personen) €1796,00 (met uitchecken op zondag mogelijk tot 17u)

  •  Hoogseizoen:

 Vrij-ma: per 4 huisjes (16 personen) €2320,00 
 Vrij-zo: per 4 huisjes (16 personen) €1996,00 (met uitchecken op zondag mogelijk tot 17u)

Boomgaard_Limburg_zon_fruit_kerstmis
fruit:peren_appels_pruimen_kersen_oudjaar

Kenmerken

De ruime multifunctionele ruimte is voorzien van 20 stoelen en 6 tafels die neergezet kunnen worden naar uw wens. Aansluitend terras en de verschillende zithoekjes in de Boomgaard / Wei geven ook de mogelijkheid bij lekker weer samen buiten te genieten. Ook is er een "bij-ruimte" waar je kunt overleggen of kinderen kunnen spelen.

Bij lekker weer kunt u lekker buiten een potje Beugelen of Jeu de Boules. Is het iets minder weer, dan zijn er enkele leuke oud- Hollandse spellen om te spelen.

De keuken is voorzien van servies voor 20 personen, ruim 5 pits inductiefornuis, een Quooker en afwasmachine. Verder staat er ook een wasmachine in de keuken.