Multifunctionele ruimte 
De Kippenschuur

De Kippenschuur, onze multifunctionele ruimte op het erf. Het verlengde van onze vakantiehuisjes wanneer u er met uw familie of groep op uit wilt!  Ook management teams zijn natuurlijk welkom.

Hier geldt ons motto "apart maar toch samen"! 


Een gezellige huiskamer, waar ruimte is om samen met een groep te koken, eten, een gezelschapsspel te spelen of gewoon even te zijn. Toe aan een momentje voor jezelf? Dan kun je je terugtrekken in je eigen huisje. 


De Kippenschuur is alleen op aanvraag beschikbaar, voor families/groepen van maximaal 16-20 personen in combinatie met de huur van onze vier vakantiehuisjes. Neem contact op via onderstaande knop en vraag naar de mogelijkheden.

Perfect voor een familie of vrienden weekend,  hei bijeenkomsten/vergaderingen of eventueel een kleine bruiloft!

Let op! We verhuren het gehele erf, vier huisjes plus Kippenschuur, of niets. Dus als er andere gasten zijn is er geen groep en als er een groep is zijn er geen gasten. Heeft u vragen neem dan contact op.

Centrale Groepsruimte_vergaderen_familie_kerstmis

Wij verhuren het gehele erf of niets.  De onderstaande prijzen zijn voor der vier huisjes inclusief de multifunctionele ruimte, de "Kippenschuur".

  •  Laagseizoen: 

 Vrij-ma: per 4 huisjes €1960,00. Per nacht €654,00, per persoon per nacht € 41,00 (654/16).

  Vrij-zo: per 4 huisjes €1796,00. Per nacht €898,00 (Met late uitcheck op zondag vanaf 17.00 uur).

  •  Hoogseizoen (tijdens mei-zomer-herfst-kerstvakantie):

 Vrij-ma: per 4 huisjes €2320,00. Per nacht €773,00.
 Vrij-zo: per 4 huisjes €1996,00. Per nacht €998,00 (Met late uitcheck op zondag vanaf 17.00 uur).

Voor andere perioden, midweek, week, is de prijs op aanvraag.

Mocht u met een paar personen meer zijn dan zult u zelf het "slaapmateriaal" mee moeten nemen. Neem hierover contact op.
 
10 % korting in de periode: 

 - 2023: 1 november tot en met 22 december
 - 2024: 5 januari tot en met 29 maart 2024

 De multifunctionele ruimte wordt niet, apart, verhuurd voor feesten en partijen.

fruit:peren_appels_pruimen_kersen_oudjaar
Boomgaard_Limburg_zon_fruit_kerstmis

Kenmerken

De ruime multifunctionele ruimte is voorzien van 20 stoelen en 6 tafels die neergezet kunnen worden naar uw wens. Aansluitend terras en de verschillende zithoekjes in de Boomgaard / Wei geven ook de mogelijkheid bij lekker weer samen buiten te genieten. Ook is er een "bij-ruimte" waar je kunt overleggen of kinderen kunnen spelen.

Bij lekker weer kunt u lekker buiten een potje Beugelen of Jeu de Boules. Is het iets minder weer, dan zijn er enkele leuke oud- Hollandse spellen om te spelen.

De keuken is voorzien van servies voor 20 personen, ruim 5 pits inductiefornuis, een Quooker en afwasmachine. Verder staat er ook een wasmachine in de keuken.

Wilt u zakelijk gebruik maken van de multifunctionele ruimte, dan kan er gezorgd worden voor een Flipover en televisie / scherm waarop laptops aangesloten kunnen worden.